搜索
关于我们意见反馈联系方式申请收录广告服务申请管理员
 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

新软装网 首页 资讯 设计资讯 居住空间 查看内容

以色列极简主义公寓的微妙娱乐

2018-12-25 17:08| 发布者: alwayslee| 查看: 5234| 评论: 0

简介:这是一对职业夫妇和年幼的女儿的两室公寓,位于以色列特拉维夫的贾法中心,最近由工作室etn重新装修,以创造一个与主人的生活方式相配合,完全现代化的、充满阳光的家庭。建筑师艾坦·科恩(Eitan Cohen)通过将当地 ...


这是一对职业夫妇和年幼的女儿的两室公寓位于以色列特拉维夫的贾法中心,最近由工作室etn重新装修,以创造一个与主人的生活方式相配合完全现代化的、充满阳光的家庭建筑师艾坦·科恩(Eitan Cohen)通过将当地材料和工业参考与当代美学极简主义细节交织在一起,将过去和现在融合在一起。


公寓的布局被重新设计,以便为客人创造一个宽敞的起居区,其中一位业主是厨师,这意味着拆除大多数墙壁,取消走廊,并把厨房合并到客厅。为了解决由于新布局带来的自然光分布不均和建筑物的窗户配置,科恩使用了利时薄型的玻璃隔板来分隔客厅和主卧室,这种巧妙的解决办法使得阳光可以均匀地淹没整居住区域,而在晚上,不同的照明场景创造了一种更亲密的或社交的氛围。

 

Located in central Jaffa in Tel Aviv, Israel, this two bedroom apartment was recently renovated by Studio ETN in order to create a thoroughly modern, light-filled home in tune with the lifestyle of its owners, a professional couple with a young daughter. Occupying a typical Jaffa building, architect Eitan Cohen has channelled the neighbourhood's amalgamation of past and present by combining local materials and industrial references with a contemporary aesthetic of minimalist refinement interlaced with playful details.

The apartment’s layout was completed redesigned in order to create a spacious living area for entertaining guests—one of the owners is a chef—which meant demolishing most walls, doing away with corridors and merging the kitchen into the living room. In order to address the uneven distribution of natural light due to the new layout brought and the building’s window configuration, Cohen introduced glass dividers framed by thin Belgium profiles to separate the living room from the master bedroom and study. This ingenious solution allows daylight to evenly flood the living area throughout the day, facilitated by the apartment’s high ceilings which have been wisely retained by eschewing the use of gypsum boards, while at night, different lighting scenarios create a more intimate or social atmosphere.




水泥、裸露的混凝土梁和黑色的钢构件,连同可见的空气管道,形成了一种朴素的城市美学,这种美学通过当地材料如水磨石和石头以及黄铜的使用而得到丰富。白色、灰色和黑色的静音调色板与现代家具和厨房橱柜、室内植物以及木窗框和百叶窗中呈现的柔和的色调相辅相成,这是Jaffas建筑物的传统特征,而女儿的房间则充满了淡粉色。


尽管这间公寓具有极简主义的感性,室内设计充满了美丽的建筑细节,包括定制木工和金属制品。看看部分悬挂在天花板上的餐厅柜台,或者厨房里的水磨石与水泥地砖拼接方式,或者空气管道如何毫不费力地穿过玻璃隔板。科恩还列举了好玩的几个例子,这些例子微妙地颠覆了装饰的朴素,这也成为他设计实践的非官方标志。小骷髅扮演了抽屉把手的角色,盆栽植物将架子变成了植物墙,用绿色天鹅绒装饰的阅读角落在公寓的衣柜上留下了令人惊讶的凹痕;后来被认为是对“树屋”的现代诠释,一种浪漫的逃生概念,也恰如其分地描述了这间温馨公寓的整体感觉。


Screed floors, exposed concrete beams, and black steel elements, along with visible air ducts establish an austere, urban aesthetic that is enriched by local materials such as terrazzo and stone, and the use of brass. The muted palette of white, grey and black is complemented by the pastel hues presented in the modern furniture and the kitchen’s cabinetry, indoor plants, and the wooden window frames and shutters, a traditional feature in Jaffa’s buildings, while the daughter’s room is infused in pale pink.

Despite its minimalist sensibility, the interior design abounds with beautiful construction details including custom carpentry and metal work. Check out the dining counter which is partly suspended from the ceiling, or the way the terrazzo floor tiles in the kitchen meet the floor screed, or how the air duct effortlessly penetrates the glass partition. Cohen has also included several instances of playfulness that subtly subvert the décor's austerity which also serve as unofficial hallmarks for his design practice. Small skulls take the role of drawer handles, potted plants transform a shelving unit into a botanical wall, and a reading nook upholstered in green velvet makes a surprising dent in the apartment’s wardrobe; the later conceived as a modern interpretation of a “tree house”, a romantic concept of escape that also aptly describes the overall feeling of this welcoming apartment.


收藏 分享 邀请
鲜花
鲜花 (2)
握手
握手
雷人
雷人
路过
路过
鸡蛋
鸡蛋

刚表态过的朋友 (2 人)

已有 0 人参与

会员评论

推荐阅读

客服中心 搜索 官方QQ群
返回顶部